Russell Hobbs 25280-56

Russell Hobbs 25280-56

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.
Ultimul preț cunoscut (2023-10-14): 478.99

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse Russell Hobbs: Russell Hobbs Aparat de maruntit

FG electronics FS-403 Aparat de maruntit 135,99 RON FG electronics FS-403 Clatronic KM 3646 Aparat de maruntit 200,99 RON Clatronic KM 3646 Tefal MB450B38 Masterchop XL Aparat de maruntit 159,00 RON Tefal MB450B38 Masterchop XL ETA Basto 1079 Aparat de maruntit de la 142,70 RON ETA Basto 1079

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 0,00 RON

Descrierea produsului
Putere 500 W
Capacitate vas 1900 ml
Trepte de viteza 2
Cutit din otel inoxidabil Da
Treapta moment Nu

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Robot de Bucatarie Russell Hobbs Compact Home 25280-56, 500 W, 1.9 L, 2 viteze/puls, Design compact, Inox

Iubesti sa gatesti o gramada de retete complexe in bucataria ta, insa nu ai indeajuns spatiu? Atunci vei iubi si Robotul de Bucatarie Compact Home, care va acoperi toate nevoile tale cand vine vorba de prepararea mancarii, insa intr-un design compact.

Fie ca prepari aluatul unui tort pentru a-ti satisface pofta de dulce, ori ca amesteci ingredientele pentru a prepara un aluat de pizza - acest robot de bucatarie compact poate sa le faca pe toate.

Venind intr-o carcasa din otel inoxidabil slefuit cu accente cromate, acest mic robot de bucatarie nu numai ca te va ajuta sa economisesti spatiu, dar va aduce un plus de eleganta si calitate in bucataria ta.

Fiind pregatit sa toace, sa  felieze, sa bata, sa paseze, sa amestece si sa taie cuburi, posibilitatile cu ajutorul Robotului de Bucatarie Compact Home sunt nenumarate!

Design compact - cu 45% mai mic;
Posibilitatea de depozitare usoara a capacului cu tub si a accesoriilor;
2 trepte de viteza plus functie puls;
Disc cu doua fete pentru feliere/radere inclus;
500 W;
Bol de plastic cu capacitate de 1,9 litri (1,2 litri utilizabili);
Lame din otel inoxidabil;
Carcasa premium din otel inoxidabil slefuit cu accente cromate;
Partile care ating alimentele nu contin BPA;
Parti lavabile la masina de spalat vase;
Spatiu pentru infasurarea cablului;
Picioruse anti-alunecare pentru mai multa stabilitate.   Posibilitatea de depozitare usoara a capacului cu tub si a accesoriilor

Conceput pentru a ocupa un spatiu minim in bucataria ta, acest mic robot de bucatarie vine impreuna cu o metoda inteligenta pentru depozitare. Avand un vas mare care poate adaposti toate accesoriile si un capac cu tub care se poate intoarce pentru a se depozita in interiorul bolului, oferind mai mult spatiu si ajutandu-te sa te bucuri de o bucatarie organizata.    Picioruse anti-alunecare pentru mai multa stabilitate

Robotul de Bucatarie Compact Home a fost special conceput impreuna cu o pereche de picioruse anti-alunecare care asigura mai multa stabilitate in timpul utilizarii. Oferindu-ti o siguranta maxima in timpul prepararii alimentelor, poti lasa fara griji robotul sa isi faca treaba singur.  


Denumiri similare la Aparat de maruntit Russell Hobbs 25280-56: 25280 56, 2528056


Galerie

Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.