Russell Hobbs 21480-56 Turmix

Russell Hobbs 21480-56 Turmix

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse Russell Hobbs: Russell Hobbs Turmix

Ufesa BS4790 Turmix de la 129,00 RON Ufesa BS4790 Hausberg HB 7662 Turmix 99,00 RON Hausberg HB 7662 Esperanza Pina Colada EKM023 Turmix de la 65,99 RON Esperanza Pina Colada EKM023 Russell Hobbs 25290-56 Turmix 189,99 RON Russell Hobbs 25290-56

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 0,00 RON

Descrierea produsului
Putere 400 W
Capacitate vas 1.8 L
Contorl variabil al vitezei Da
Treapta moment Da

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Supe sănătoase făcute în casă și smoothie-uri delicioase Supa făcută în casă este mai gustoasă și nu are aditivi sau conservanți care se regăsesc în supa la conservă sau la plic. Așa că în loc să îți prepari o supă la plic sau la conservă, prepară-ți supa favorită, exact cum îți place, rapid și ușor, cu ajutorul fabulosului Soup & Blend de la Russell Hobbs. Acest blender cu vas special conceput cu element de încălzire are 8 programe din care poți să alegi. La micul dejun îl poți folosi pentru a îți prepara un smoothie delicios și nutritiv, iar la prânz îți poți prepara o supă caldă și hrănitoare plină de ingrediente naturale. Este foarte simplu de utilizat! Selectează funcția, apasă butonul și gata! Vasul elegant și modern poate amesteca 1,75 de litri de ingrediente reci sau 1,4 litri de supă fierbinte. Deoarece este îndeajuns de încăpător pentru a prepara până la 4 porții, toată familia poate savura gustul delicios oferit doar de o supă făcută în casă.


  • Multifuncțional
    Acest Blender cu vas și aparat pentru prepararea supelor 2 în 1 are 2 funcții automate, așa că poți prepara atât ingrediente reci, cât și ingrediente fierbinți, cu o varietate de 8 programe.

  • Funcție de Menținere la Cald
    Pe lângă faptul că pasează și gătește supe, funcția automată de „Menținere la cald asigură temperatura optimă a supelor la sfârșitul ciclului de preparare.



Denumiri similare la Turmix Russell Hobbs 21480-56: 21480 56, 2148056


Galerie

Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.