Princess 217401 Turmix

Localizare:
Traseu sugerat:  

Ofertele pentru produsul

 

Princess Blender sport Princess 217401, 300W, 0.6L, Inox (217401)

160,00 RON
In stoc
spre magazin »
biasicom.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 160,00 RON

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse Princess: Princess Turmix

Magitec MT-7662 Turmix 109,00 RON Magitec MT-7662 Ufesa BS4704 Turmix 99,00 RON Ufesa BS4704 Zilan ZLN7917 Turmix de la 167,00 RON Zilan ZLN7917 Severin SM 3735 Smoothie Mix & Go Turmix de la 122,99 RON Severin SM 3735 Smoothie Mix & Go
Descrierea produsului
Putere 300 W
Capacitate vas 0.6 L
Contorl variabil al vitezei Nu
Treapta moment Da

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Blenderul marca Princess te va ajuta sa prepari smoothie-uri delicioase in doar cateva minute. Motorul de 300 W ajuta la prepararea acestora din orice fructe sau legume. Puteti bea in drum spre birou sau dupa un antrenament intens la sala un smoothie proaspat de banane, ananas, zmeura sau kiwi pe care il puteti combina cu iaurt sau apa de cocos. Puteti adauga chiar kale, avocado sau spanac pentru un smoothie sanatos si revigorant.
Recipientul in care sunt amestecate ingredientele este din tritan fara BPA, rezistent si usor de curatat manual sau in masina de spalat vase. Pentru o bautura sanatoasa pe drum, poti folosi capacul special pentru a sigila recipientul si il iei cu tine oriunde.
Atasati lamele si pozitionati recipientul pe baza cu susul in jos. Tot ce trebuie sa faceti este sa apasati pe buton si bautura dumneavoastra va fi preparata in mai putin de 2 minute.  
Recipientul portabil se poate curata in masina de spalat vase. Lamele din inox pot fi curatate la randul lor in masina de spalat vase, dar pentru a prelungi durata lor de utilizare se recomanda curatarea lor manuala imediat dupa utilizare.
Specificatii tehnice:
Putere: 300 W Capacitate recipient: 0,6 l Lame detasabile din otel inoxidabil Vine insotit de un capac ermetic pentru recipient Culoare: Argintiu.


Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.