Russell Hobbs 20230-56 Illumina Turmix

Russell Hobbs 20230-56 Illumina Turmix

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse Russell Hobbs: Russell Hobbs Turmix

Philco PHTB 6001 Turmix de la 207,54 RON Philco PHTB 6001 Smeg BLF01 Turmix de la 800,55 RON Smeg BLF01 Philco PHTB 6000 Turmix de la 218,99 RON Philco PHTB 6000 Hamilton Beach HBH550-CE Turmix 5 499,00 RON Hamilton Beach HBH550-CE
Descrierea produsului
Putere 850 W
Capacitate vas 1.5 L
Contorl variabil al vitezei Da
Treapta moment Da
Lama detasabila Da

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

  • Descriere Colectia Illumina Fiecare produs din colectia Illumina detine un inovativ inel luminos colorat care isi schimba culoarea pentru a reprezenta viteza, cu indrumari clare despre ce treapta de viteza este buna pentru diferite tipuri de alimente. Lamele cu invelis din titan sunt o caracteristica importanta a gamei Illumina. Acestea sunt de 4 ori mai rezistente si raman ascutite un timp mai indelungat (in comparatie cu lamele standard din otel inoxidabil), facand Illumina gama necesara pentru succesul culinar. Produsele vor arata perfect in bucataria ta; sunt moderne si atragatoare, cu un finisaj lucios, otel inoxidabil slefuit, logo-uri in relief si modele contemporane - sa nu uitam de acele inele luminoase colorate!      Cand amesteci ingrediente pentru gustari sau diferite mese, nu ar fi frumos sa elimini ghicitul din alegerea vitezei optime? Blenderul cu vas Illumina functioneza diferit de orice alt blender cu vas. Setarile au fost simplificate prin utilizarea tehnologiei unice de Control al Culorilor. Fiecare inel unic luminos Illumina isi schimba culoarea o data cu cele 4 trepte de viteza diferite, fiecare dintre ele corepunde unui tip diferit de alimente, facand usoara operarea pentru un rezultat optim:

    Viteza 1 - Piureuri
    Viteza 2 - Smoothie-uri
    Viteza 3 - Supe
    Puls (P) - Zdrobirea cuburilor de gheata  Blenderul cu vas de la Illumina are o serie de caracteristici pentru a imbunatati prepararea alimentelor, incluzand un vas de 1.5 litri cu forma unica si lame cu doua varfuri cu invelis din titan - de 4 ori mai rezistente decat lamele din otel inoxidabil fara invelis. Fiind mai puternice si mai durabile, aceste lame vor ramane ascutite mai mult timp. Combinate cu cei 850W de putere, poti sa te bucuri de tehnologia avansata Infinity care ofera o amestecare cu 50% mai buna in comparatie cu modelele anterioare. Usor de utilizat si usor de curatat, cu un design modern uluitor care va arata bine in orice bucatarie. Este usor de observat ca rafinamentul blenderului cu vas Illumina nu sta numai in tehnologia unica de Control al Culorii si in tehnlogia de amestecare Infinity, ci si in simplitatea lui.

       Pozele produselor au caracter orientativ



Denumiri similare la Turmix Russell Hobbs 20230-56 Illumina: 20230 56 Illumina, 2023056Illumina, 20230-56Illumina


Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.